Otkup alkohola

Najčešća
pitanja

O našem sajtu?

Sajt za otkup alkoholnog pića je osmisljen za ljude koji imaju zalihe alkohola kod kuće koje su se skupljale godinama u raznim prilikama (svadbama, slavama itd.) i sa kojima ne znaju sta će. Praktično Vam te flase smetaju i zauzimaju prostor. Mi otkupljujemo sve vrste alkohola u privatne svrhe i za ličnu upotrebu.

Kako funkcioniše otkup pića?

Kada rešite šta bi ste prodali od alkoholnog pića kojeg imate kod kuće potrebno je da nas kontaktirate kako biste nam izdiktirali Vašu ponudu, tj. spisak pića koji bi ste prodali, možete takođe to učiniti i SMS-om na neki broj iz kontakta.

Kada primimo spisak pića koji biste prodali potrebno nam je relativno malo vremena da odredimo njegovu katalošku vrednost i da vam javimo našu ponudu cene za otkup. Ukoliko vam cena odgovara, odmah se dogovorimo oko preuzimanja robe. Za VEĆE KOLIČINE i ture koje su nam blizu DOLAZIMO NA ADRESU!

Koja alkoholna pića su Vam najpopularnija za otkup?

Najpopularnija pića su u stvari i najkomercijalnija pića KOJA SE NAJVIŠE PRODAJU u lokalima, klubovima, kafićima, kafanama.
- Viski
- Tekile
- Vodke
- Pelinkovac
- Vinjak
- Rakije ( fabrička pakovanja npr. Takovo )
- Martini, Vermut, Kampari itd…

Kada dobijam novac?

Novac se dobija odmah. U trenutku kada donesete ili dođemo po piće, prethodno se proveri da li su sve flase neotvorene i da li je sve sa spiska tu.

Koliko je minimum flaša koje mogu da prodam?

Minimum je 1 flaša.

Koliko je maksimum flaša koje mogu da prodam?

Neograničeno. Koliko god da imate mi kupujemo.

Kolekcionarska pica i njihova vrednost?

Ljudi dolaze često u zabludu da piće npr. Viski, koje im stoji više godina mogu prodati kao kolekcionarsku vrednost, i dobiti 100 ili 200e za flasu. To je zabluda. Pre svega, da bi vino ili viski, koje je staro i više od 15 – 20 godina imalo kolekcionarsku vrednost MORA IMATI PRATEĆU PAPIROLOGIJU! Nažalost, taj vid hedonizma je jako slabo zastupljen u Srbiji, tako, i ukoliko imate svu prateću papirologiju jako ćete teško naći put do kupca.

Mi otkupljujemo i stara pića koja nisu mnogo vrednija od mlađih flaša istog brenda. Naš predlog - ukoliko Vam nije hitno, zadržite ta pića kao Vama drag detalj ili nas pozovite.

Piće koje ja imam nema u katalogu na sajtu?

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam reći kolika je cena za otkup.

Šta sve otkupljujemo?

Otkup viskija, vodke, šampanjca i otkup alkohola u Beogradu.
Najbolja za otkup alkohola u Beogradu, besplatna procena i dolazak na vašu adresu.